Η εταιρία μας

To spa24.gr αποτελεί την ηλεκτρονική παρουσία της εισαγωγικής εταιρίας spabeautyline η οποία ιδρύθηκε το 2004. Στελέχη με πολυετή εμπειρία στο κλάδο των καλλυντικών αποφάσισαν να ενώσουν την τεχνογνωσία τους με ένα συγκεκριμένο στόχο. Να διαθέσουμε στην ελληνική αγορά επαγγελματικά προϊόντα υψηλής ποιότητας στο χαμηλότερο δυνατό κόστος.

Τα επαγγελματικά καλλυντικά αντιπροσωπεύουν τον συνδυασμό των καλύτερων συστατικών, την υψηλή περιεκτικότητα πρώτων υλών, της επιστημονικής έρευνας, της καινοτομίας,  των προοδευτικών τεχνολογιών και των αυστηρών δοκιμών

Προϊόντα που χρησιμοποιούνται σε spa μεγάλων ξενοδοχείων, κέντρων αισθητικής, πλαστικούς χειρούργους (Tegoder Clinic Line)  αλλά και για ιδιώτες αφού το ενδιαφέρον των επαγγελματικών καλλυντικών στην οικιακή φροντίδα έχει αυξηθεί.

Για την επίτευξη αυτού του σκοπού έμπειρα στελέχη της εταιρίας, άριστοι γνωστές των καλλυντικών και προϊόντων ομορφιάς οργώνουν όλη την Ευρώπη όπου επισκέπτονται στο χώρο τους οίκους καλλυντικών καθώς και εκθέσεις (όπως η Cosmoprof στην Μπολόνια θεωρείται η καλύτερη στο χώρο μας και έχουμε ετήσια παρουσία)

Η πολύ προσεκτική επιλογή των εταιριών που αντιπροσωπεύσουμε στην Ελλάδα δικαιώθηκε όταν το 2019 η Tegoder Cosmetics κατέκτησε το πρώτο Ευρωπαϊκό βραβείο καινοτομίας.

Βεβαία η συνεχή δικαίωση μας έρχεται καθημερινά από την ικανοποίηση που εκφράζουν ιδιώτες  αλλά και επαγγελματίες.

Το spa24 δεν αποτελεί άλλο ένα eshop με εκατοντάδες προϊόντα εμπορίου αλλά την ιστοσελίδα μιας εισαγωγικής εταιρίας οπού τα προϊόντα μας είναι τα “παιδιά μας”

Πιστεύουμε στον Θεό,προσπαθούμε να είμαστε καλοί άνθρωποι και κάνουμε τίμια την δουλειά μας .

Τμήματα εξυπηρέτησης πελατών:

Τμήμα λιανικής. Είμαστε ίσως το μοναδικό eshop καλλυντικών στην Ελλάδα που στην  διάθεση σας καθημερινά υπάρχουν αισθητικοί σύμβουλοι με πολυετή εμπειρία και εξειδίκευση στα καλλυντικά, ώστε εάν χρειαστείτε βοήθεια  και αφού δώσετε ένα μικρό ιστορικό της επιδερμίδα σας να σας προτείνουν τα κατάλληλα για εσάς προϊόντα.Μπορείτε να μας καλείτε καθημερινά από τις 10:00 το πρωί έως τις 20:30 το απόγευμα. (Ναι, εμείς δεν κλείνουμε στις 17:00 ! )

Τμήμα Χονδρικής. Tο αρμόδιο τμήμα  προσφέρει τεράστια βοήθεια στον επαγγελματία. Θα ακούσει με προσοχή τις ανάγκες σας, θα σας κατευθύνει στην αρχή της συνεργασίας  και θα είναι συνεχώς διπλά  σας.Η άριστη εξυπηρέτηση του συγκεκριμένου τμήματος σε συνδυασμό με της υψηλής ποιότητας  προϊόντα μας έχουν οδηγήσει σε μακροχρόνιες, φιλικές συνεργασίες σε όλη την Ελλάδα.

Τμήμα Social Media Group. Είναι υπεύθυνο για την παρουσία της εταιρείας στα Social Media την παρακολούθηση και τις μετρήσεις των ενεργειών που πραγματοποιούνται στα μέσα αυτά. Οι αρμοδιότητές του εκτείνονται από μία απλή ανάρτηση/post μέχρι το copywriting και από την επικοινωνία με τους fans μέχρι τη δημιουργία διαφημίσεων

Τμήμα παραδόσεων. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση και την άμεση παράδοση σας υπάρχει το ανάλογο τμήμα όπου όταν για οποιοδήποτε λόγο η αποστολή σας καθυστερήσει αναλαμβάνει την επικοινωνία (ηλεκτρονική, τηλεφωνική) με το αρμόδιο κατάστημα της courier ώστε να επιλύσει τυχόν πρόβλημα και να παραλάβετε το συντομότερο δυνατόν

Μενού