Οδηγίες περιποίησης στο σπίτι

ΒΑΣΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ

1. Καθαρίστε σχολαστικά το πρόσωπο, το λαιμό και το ντεκολτέ χρησιμοποιώντας το προϊόντα καθαρισμού (γαλάκτωμα,τζελ καθαρισμού.)

2. Στη συνέχεια πραγματοποιείστε καθαρισμό προσώπου με το προϊόν ENZYM PEELING εφαρμόζοντας μια λεπτή στρώση στο πρόσωπο κάνοντας μασάζ για λίγα λεπτά. Ξεπλύνετε καλά.

3. Τονώστε το δέρμα χρησιμοποιώντας λοσιόν

4. Εφαρμόστε ένα στρώμα μάσκας αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών.Αφήστε να ενεργήσει για 15-20 λεπτά. Στην συνεχεία αφαιρέστε με νερό.

5. Απλώστε σταγόνες από τον όρο και με τα άκρα των δάκτυλων κάνετε μασάζ ώστε να διευκολυνθεί η απορρόφηση του.

6. Τέλος, απλώστε ομοιόμορφα την κρέμα και κάνετε ήπιο μασάζ μέχρι να απορροφηθεί.

Συμβουλές ομορφιάς:

Σε περίπτωση ιδιαίτερα χαλαρό και άτονο δέρμα: Μετά το βήμα 3 απλώστε το περιεχόμενο μιας αμπούλας υαλουρονικού οξέως κάνοντας σύντομο μασάζ λεμφικής παροχέτευσης για την απορρόφηση των συστατικών .Αφήστε να ενεργήσει για 2 λεπτά. Τα προϊόντα ELDAN και TEGODER είναι επαγγελματικές σειρές περιέχοντας μεγάλο ποσοστό ενεργών ουσιών αντιγήρανσης και παραγόντων ενυδάτωσης.

Σε περίπτωση που έχετε καιρό να φροντίσετε την επιδερμίδα σας χρησιμοποιειστε στην αρχή (μια με δυο εβδομάδες) μικρές ποσότητες.

Όταν πραγματοποιετε πλήρη περιποίηση φροντίστε να γίνετε λίγο πριν κοιμηθείτε. Η κυτταρική ανάπλαση συμβαίνει μεταξύ 2:00 και 4:00 το βράδυ.

Εκτός βέβαια τα ειδικά προϊόντα φροντίδας και ομορφιάς ELDAN και ΤEGODER δεν πρέπει να ξεχνάτε την ευεργετική δράση του νερού στην υγεία της επιδερμίδας (6-8 ποτήρια νερό την ήμερα)

Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΝΙΩΘΟΥΜΕ ΟΜΟΡΦΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΜΑΣ ΑΥΤΟ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΞΩ.

Για οποιαδήποτε απορία συμβουλή καλέστε μας και μια πτυχιούχος αισθητικός θα σας κατευθύνει.

Μενού