Digital Aging – Ψηφιακή γήρανση

Μια άλλη ορολογία μπαίνει κρυφά στο λεξιλόγιό μας: η ψηφιακή γήρανση. Και πολλοί από εσάς θα αναρωτηθείτε, «τι είναι όμως η ψηφιακή γήρανση;»
Ναι, ακριβώς όπως το διαβάσατε: η ψηφιοποίηση της καθημερινότητάς, μας γερνάει. Οι συνήθειες του τρόπου ζωής και η φροντίδα που παρέχουμε στο δέρμα επηρεάζουν άμεσα την κατάστασή του. Μεταξύ αυτών των συνηθειών, η συνεχής χρήση ψηφιακών συσκευών έχει εισχωρήσει στην καθημερινότητά μας: κινητά τηλέφωνα, tablet, υπολογιστές… είμαστε περιτριγυρισμένοι από κάθε είδους ψηφιακές συσκευές που μας διευκολύνουν και μας βοηθούν στη ρουτίνα και τη δουλειά μας.
Αλλά…, υπάρχει πάντα ένα αλλά: όλες αυτές οι συσκευές έχουν κοινό ότι εκπέμπουν ΜΠΛΕ ΦΩΣ. Αυτό το μπλε φως, το οποίο μετριέται σε νανόμετρα, είναι μεταξύ 380-500 nm και ονομάζεται HEV Light (High Energy Visible) και έχει την ικανότητα να διεισδύει εύκολα στο δέρμα.

Το ΜΠΛΕ ΦΩΣ ΔΙΕΙΣΔΕΙ ΣΤΟ ΔΕΡΜΑ
Οι φορτισμένες με ενέργεια ακτίνες του μπλε φωτός διεισδύουν βαθιά στο δέρμα και μπορούν ακόμη και να διεγείρουν τη δημιουργία ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΡΙΖΩΝ. Αυτά τα πολύ ενεργά μόρια διασπούν και καταστρέφουν όλες τις υποστηρικτικές πρωτεΐνες του δέρματος, ιδιαίτερα το κολλαγόνο και την ελαστίνη, και, κατά συνέπεια, μειώνεται η ελαστικότητα και η σύσφιξη του.
Η αφυδάτωση, μαζί με τις ελεύθερες ρίζες, αυξάνει την παρουσία εκείνων των μίσους και ενδεικτικών ρυτίδων που το δέρμα αρχίζει να γερνάει.
Μια άλλη αρνητική επίδραση της κατάχρησης αυτού του μπλε φωτός είναι η υπερμελαχρώση. η διέγερση των κυττάρων που είναι υπεύθυνα για το μαύρισμα μας το καλοκαίρι (τα μελανοκύτταρα) τα κάνει να «τρελαίνονται» και να χρωματίζουν το δέρμα σε περιοχές, εμφανίζοντας τα επίφοβα σημεία.

Όλα αυτά τα συμπτώματα είναι δείκτες ενός εκ των προτέρων προγραμματισμού της πρόωρης γήρανσης του δέρματος. Και δεν επηρεάζει μόνο γυναίκες ή άνδρες μιας συγκεκριμένης ηλικίας. Όχι, όχι και όχι: νεαρές κυρίες, εσείς περισσότερο από κάθε άλλη, είστε στο έλεος αυτής της ψηφιακής γήρανσης.

Δεν είναι όμως όλα άσχημα νέα. Έχετε τα spa24 !!!

Προτείνουμε τα εξής προϊόντα:

Αντιοξειδωτικά για την εξουδετέρωση των ελεύθερων ριζών

Αντιγηραντικά, ιδιαίτερα αυτά που διεγείρουν τους ινοβλάστες ώστε να εξισορροπηθεί η απώλεια κολλαγόνου και ελαστίνης (ακόμα και από την ηλικία των 30 ετών)

Προϊόντα λεύκανσης ώστε να επαλειφθεί η διέργεση της μελανίνης.

Για περισσότερες οδηγίες,συμβουλές εναντία στην ψηφιακή γήρανση καθώς και τρόπο χρήσης των παραπάνω καλέστε στο 2310500270 ώστε να μιλήσετε με μια αισθητική σύμβουλο

 

Μενού